Stål pool

Med en stål pool får du den mest økonomiske type pool der findes. Dermed ikke sagt, at det er en dårlig pool, men igen – man får hvad man betaler for og folk har forskellige ønsker, krav og budgetter, så for dig kan det være den perfekte løsning.

Stål pools er budgetklasse i udvikling

Vores stål pools ligger i vores budget-klasse af swimmingpools. De er i dag blevet langt flottere end tidligere, og der findes rigtig mange fine eksempler på stål pools derude, vi har leveret.
Producenterne laver hele tiden nye, smartere og mere praktiske løsninger, så man får i dag en ganske fornuftig pool med stålramme. Nutildags sidder lineren i en ‘snap-in’-liste, som gør det muligt at udskifte den, uden at karambolere med poolkantfliserne.

Med en stål pool er det derfor både en virkelig nem og billig måde at komme i gang, hvis man er i tvivl om hvorvidt man ønsker en pool på den lange bane eller ej – uden at have hævet hele opsparingen.

Ud over prisen, er der andre fordele ved at vælge en stål pool

Ud over, at du får en prisvenlig løsning, er der andre fordele ved at vælge en pool med stålramme. De er nu så nemme at samle, at langt de fleste gør-det-selv-mænd og kvinder, kan lave en stålpool som selvbyggerprojekt.
Så går du både og drømmer om at have et vandbassin i haven, og mangler et godt projekt, der kan glæde dig selv eller børnene, kunne installation af en stål pool i haven være et sjovt og udfordrende projekt for sommeren.

Vores løsninger inden for stål pools

Vi har to pakker, din kommende stål pool kan leveres med. Begge pakker består af stålvægge, under- og overkantslister og blå liner i tykkelsen 0,6mm med snap-in–lister eller hang over. De er begge eksklusiv teknik og tilbehør.

Håkanssons tilbyder kun stål pools som selvbygger projekter, men vi hjælper altid med gode råd og vejledning. Så du tager bare fat i os pr tlf, på chatten eller mail, hvis du har spørgsmål undervejs, eller noget skulle drille.

Eksempler på løsninger på pools vi leverer

Vi ønsker at være gennemsigtige, så vores priser skal naturligvis være tilgængelige for vores kunder. Derfor har vi her samlet en række af de løsninger vi ofte laver for kunder, så du kan få et indblik i forskellige muligheder i forskellige prisklasser.

Glasfiberpool: i str. 3.7 x 8.5 x 1.5 inkl. komplet teknik i sølvpakke med frekvens cirkulationspumpe, inverter varmepumpe, kran op til 60Tm & montering (kunden står selv for bortkørsel af opgravet jord.) Model Monaco 850 inkl alt koster fra 275.000,00kr (Kunden står selv for bortkørsel af opgravet jord.)

PP-Pool: Indv. størrelse. 3.5 x 7.0 x 1.5 inkl. transport leveret ved jeres indkørsel. koster 132.995,00kr. Vi kan levere denne pool som fuldentreprise med teknik i guldpakken og bedste løsning inden for energibesparelse fra 370.000,00kr. (Kunden står selv for bortkørsel af opgravet jord.)

PoolTag / Pool Enclosure: Model Comfort højde kun 90 cm. i str. 4.2 x 8.2 som kan klare et snetryk på 145 kg. / m2 inkl. fragt til indkørsel / kantsten, kran op til 60Tm. + montering som koster 7.500,00kr. PoolTag/ Enclosure koster fra 71.420,00kr.