Keramisk pool

En keramisk pool er robusthed med flot finish

En keramisk pool er ligesom glasfiber-varianten i mellemklassen. Bestiller du en keramisk pool hos os, får du en helstøbt swimmingpool i særklasse med en super flot finish. I modsætning til glasfiber, får du her en stærk konstruktion og samtidig ønsker en robust løsning med en flot finish.
Som ved en glasfiberpool, anbefaler vi altid at man støbe en bundplade til at sætte poolen på. Selv om man kan finde installation, instruktioner på nettet om at når man vælger en keramisk pool. Så kan man “nøjes” med at banke en stabilgrus-bund op og sætte den ovenpå. Dette vi Håkanssons aldrig anbefalde.

En keramisk pool er ligesom glasfiber-varianten i mellemklassen. Bestiller du en keramisk pool hos os, får du en helstøbt swimmingpool i særklasse med en super flot finish.

Andre fordele ved en keramisk pool

Udover robusthed og en flot finish, er der også andre fordele ved at vælge en keramisk pool. Modsat glasfiberpoolen falmer farverne ikke, da codning i den keramiske swimmingpool ikke har direkte kontakt med kemien og beskyttes mod UV-stråler.
Den keramiske swimmingpool har desuden flere ekstra lag beskyttelseslak, som beskytter farven, samt den 3D effekt der er i denne.

Derudover får en keramisk pool ikke glasfiberpest / Osmose, der ofte kommer med tiden i glasfiberpools. Osmose er fugt, der ligger imellem de støbte lag af glasfiber i produktionen.

NB: Vedr. udgravning gælder det for alle vores pooltyper, at jorden bliver på grunden og skal den fjernes er dette ikke med i prisen.

Eksempler på løsninger på pools vi leverer

Vi ønsker at være gennemsigtige, så vores priser skal naturligvis være tilgængelige for vores kunder. Derfor har vi her samlet en række af de løsninger vi ofte laver for kunder, så du kan få et indblik i forskellige muligheder i forskellige prisklasser.

Glasfiberpool: i str. 3.7 x 8.5 x 1.5 inkl. komplet teknik i sølvpakke med frekvens cirkulationspumpe, inverter varmepumpe, kran op til 60Tm & montering (kunden står selv for bortkørsel af opgravet jord.) Model Monaco 850 inkl alt koster fra 275.000,00kr (Kunden står selv for bortkørsel af opgravet jord.)

PP-Pool: Indv. størrelse. 3.5 x 7.0 x 1.5 inkl. transport leveret ved jeres indkørsel. koster 132.995,00kr. Vi kan levere denne pool som fuldentreprise med teknik i guldpakken og bedste løsning inden for energibesparelse fra 370.000,00kr. (Kunden står selv for bortkørsel af opgravet jord.)

PoolTag / Pool Enclosure: Model Comfort højde kun 90 cm. i str. 4.2 x 8.2 som kan klare et snetryk på 145 kg. / m2 inkl. fragt til indkørsel / kantsten, kran op til 60Tm. + montering som koster 7.500,00kr. PoolTag/ Enclosure koster fra 71.420,00kr.