Glasfiber pool

Glasfiber pool

Med en glasfiber pool, er du oppe i en mellemklasse når det kommer til materialet til at lave en slidstærk og flot løsning.

Man risikerer nemlig hverken en utæt liner, eller en stålvæg der ruster. Samtidig er glasfiber poolen i rigtig god kvalitet med flot finish og Roma trappe for enden.

En glasfiber pool er en slidstærk, flot pool der er let at installere i haven. Den er det oplagte gør-det-selv-projekt, og kan fås i super flotte designs til en overkommelig pris i vores mellemklasse-pools.

Sådan er en glasfiber pool sat sammen

Alle modeller er sprøjtet med skum omkring fiberskallen, hvilket både isolerer og især beskytter selve swimmingpoolen mod slid. Som tilvalg kan man få glasfiberpoolen ekstra isoleret, hvilket vil holde bedre på vandtemperaturen.

Du har endvidere muligheden for at få lagt et keramisk lag imellem farven på poolen og glasfiberen som forhindrer osmose eller glasfiberpest. Dog skal du være opmærksom på, at dette ikke gør poolen holdbar eller stærk som en keramisk pool

Vores glasfiber swimmingpools fås i 6 forskellige farver, hvor blå eller hvid er standard. De øvrige koster lidt ekstra. Et glasfiber pool projekt er et oplagt medbygger projekt og for nogen endda et Gør-Det-Selv projekt. Her kan du du læse mere om vores forskellige byg selv pool løsninger.

Eksempler på løsninger på pools vi leverer

Vi ønsker at være gennemsigtige, så vores priser skal naturligvis være tilgængelige for vores kunder. Derfor har vi her samlet en række af de løsninger vi ofte laver for kunder, så du kan få et indblik i forskellige muligheder i forskellige prisklasser.

Glasfiberpool: i str. 3.7 x 8.5 x 1.5 inkl. komplet teknik i sølvpakke med frekvens cirkulationspumpe, inverter varmepumpe, kran op til 60Tm & montering (kunden står selv for bortkørsel af opgravet jord.) Model Monaco 850 inkl alt koster fra 275.000,00kr (Kunden står selv for bortkørsel af opgravet jord.)

PP-Pool: Indv. størrelse. 3.5 x 7.0 x 1.5 inkl. transport leveret ved jeres indkørsel. koster 132.995,00kr. Vi kan levere denne pool som fuldentreprise med teknik i guldpakken og bedste løsning inden for energibesparelse fra 370.000,00kr. (Kunden står selv for bortkørsel af opgravet jord.)

PoolTag / Pool Enclosure: Model Comfort højde kun 90 cm. i str. 4.2 x 8.2 som kan klare et snetryk på 145 kg. / m2 inkl. fragt til indkørsel / kantsten, kran op til 60Tm. + montering som koster 7.500,00kr. PoolTag/ Enclosure koster fra 71.420,00kr.