Betonpools

Beton / Thermopools

Betonpools bygget af fundablokke vil vi anbefaler til de kunder som ønsker en pool, hvor der skal være fliser i eller microcement. Hvis kunderne ønsker en beton pool med liner, vil vi altid anbefale at bygge den med Thermopool NXT® blokke.

Så får I en suverænt isoleret beton swimmingpool, der holder ekstremt godt på varmen, hvilket afspejler sig i din elregning pga. et kraftigt reduceret varmetab. Her får du en af vores ypperste, energivenlige konstruktioner i High end-klassen.

Bestiller I en Thermopool hos Håkanssons, så får I en stor frihed i design med isolering der er i top. Du kan vælge mellem forskellige tekniske opsætninger. Som standard får I det vi hos Håkanssons kalder en Sølv-løsning.
Dette indebærer en cirkulationspumpe, 520 mm sandfilter, samt varmepumpe der matcher kubikmeterne på poolen. Du kan læse mere om vores Guld, sølv og bronze teknikker, samt hvad pakkerne indeholder her.

Sådan bygges en beton / Thermo swimmingpool fra Håkanssons

Betonpool: Vi starter med at støbe en 10-15 cm betonplade. Vores betonpools bygges i fundablokke i str. 23 cm og vores thermopools bygges i styroporblokke, som isolerer swimmingpoolen, og sørger for du reducerer varmetabet kraftigt i din swimmingpool.

Fundament, væg og liner

Funda / Thermo blokken bliver fyldt op med beton i min. styrke C35 aggressiv. Væggene kan variere fra 19-25 cm i bredden, hvor at væggen bygget af fundablokke skal pudses, væggen der bygget i thermoblokke ikke bliver pudsets, men bliver beklædt med filt før der kommer en 1.5mm liner på. Lineren fås i flere forskellige farver. Denne kan opgraderes til en Alkorplan 3000, Alkorplan Ceramics eller Alkorplan Touch liner for et tillæg.

NB: Vedr. udgravning gælder det for alle vores pooltyper, at jorden bliver på grunden og skal den fjernes er dette ikke med i prisen.

Eksempler på løsninger på pools vi leverer

Vi ønsker at være gennemsigtige, så vores priser skal naturligvis være tilgængelige for vores kunder. Derfor har vi her samlet en række af de løsninger vi ofte laver for kunder, så du kan få et indblik i forskellige muligheder i forskellige prisklasser.

Glasfiberpool: i str. 3.7 x 8.5 x 1.5 inkl. komplet teknik i sølvpakke med frekvens cirkulationspumpe, inverter varmepumpe, kran op til 60Tm & montering (kunden står selv for bortkørsel af opgravet jord.) Model Monaco 850 inkl alt koster fra 275.000,00kr (Kunden står selv for bortkørsel af opgravet jord.)

PP-Pool: Indv. størrelse. 3.5 x 7.0 x 1.5 inkl. transport leveret ved jeres indkørsel. koster 132.995,00kr. Vi kan levere denne pool som fuldentreprise med teknik i guldpakken og bedste løsning inden for energibesparelse fra 370.000,00kr. (Kunden står selv for bortkørsel af opgravet jord.)

PoolTag / Pool Enclosure: Model Comfort højde kun 90 cm. i str. 4.2 x 8.2 som kan klare et snetryk på 145 kg. / m2 inkl. fragt til indkørsel / kantsten, kran op til 60Tm. + montering som koster 7.500,00kr. PoolTag/ Enclosure koster fra 71.420,00kr.

Beton pool – Fordele og ulemper

Overordnet har beton pools signifikante fordele i muligheden for design og udseende. Men, at bibeholde og vedligeholdelse udseendet kræver som udgangspunkt en del tid, penge og personlig indsats medmindre man outsourcer disse opgaver.

Fordele:

  • Tilpasningsmuligheder
  • Holdbarhed
  • Udseende

Ulemper:

  • Lang proces
  • Ru overflade
  • Høj vedligeholdelse

Holdbarhed: Ligesom fiberglas, er beton ligeledes meget holdbart, hvorfor levetiden på en beton pool er høj. Man skal ikke frygte, at skarpe genstande ødelægger materialerne og man kan nemt lade sine hunde med lange kløer give dem en svømmetur.

Lang proces: Hele processen med at lave en beton pool er lang – selve betonen skal hærde, konstruktionen skal gennemtænkes og meget mere. Ønsker man en kortere proces vil det være et bedre valg at kaste sig ud i en glasfiber pool.

Beton pool – gode muligheder for sjove vinkler

Beton poolen er det rigtige valg, såfremt du ønsker fuldstændig at designe udseende og form helt selv. Tilpasning mulighederne for hjørner, trapper og sjove vinkler er mange.  Hvor stor, hvor lille – man kan støbe en pool med alle dine ønsker in mente. Men husk, en beton pool har mange andre ting der skal tages stilling til. Dette har vi i tidligere afsnit nævnt kort. Tag kontakt til os nu. på tlf. 71990414 eller info@haakanssons.dk. Hvis du ønsker en betonpool.