Betonpools

Beton / Thermopools

Betonpools bygget af fundablokke vil vi anbefaler til de kunder som ønsker en pool, hvor der skal være fliser i eller microcement. Hvis kunderne ønsker en beton pool med liner, vil vi altid anbefale at bygge den med Thermopool NXT® blokke.

Så får I en suverænt isoleret beton swimmingpool, der holder ekstremt godt på varmen, hvilket afspejler sig i din elregning pga. et kraftigt reduceret varmetab. Her får du en af vores ypperste, energivenlige konstruktioner i High end-klassen.

Bestiller I en Thermopool hos Håkanssons, så får I en stor frihed i design med isolering der er i top. Du kan vælge mellem forskellige tekniske opsætninger. Som standard får I det vi hos Håkanssons kalder en Sølv-løsning.
Dette indebærer en cirkulationspumpe, 520 mm sandfilter, samt varmepumpe der matcher kubikmeterne på poolen. Du kan læse mere om vores Guld, sølv og bronze teknikker, samt hvad pakkerne indeholder her.

Sådan bygges en beton / Thermo swimmingpool fra Håkanssons

Betonpool: Vi starter med at støbe en 10-15 cm betonplade. Vores betonpools bygges i fundablokke i str. 23 cm og vores thermopools bygges i styroporblokke, som isolerer swimmingpoolen, og sørger for du reducerer varmetabet kraftigt i din swimmingpool.

Fundament, væg og liner

Funda / Thermo blokken bliver fyldt op med beton i min. styrke C35 aggressiv. Væggene kan variere fra 19-25 cm i bredden, hvor at væggen bygget af fundablokke skal pudses, væggen der bygget i thermoblokke ikke bliver pudsets, men bliver beklædt med filt før der kommer en 1.5mm liner på. Lineren fås i flere forskellige farver. Denne kan opgraderes til en Alkorplan 3000, Alkorplan Ceramics eller Alkorplan Touch liner for et tillæg.

NB: Vedr. udgravning gælder det for alle vores pooltyper, at jorden bliver på grunden og skal den fjernes er dette ikke med i prisen.

Eksempler på løsninger på pools vi leverer

Vi ønsker at være gennemsigtige, så vores priser skal naturligvis være tilgængelige for vores kunder. Derfor har vi her samlet en række af de løsninger vi ofte laver for kunder, så du kan få et indblik i forskellige muligheder i forskellige prisklasser.

Glasfiberpool: i str. 3.7 x 8.5 x 1.5 inkl. komplet teknik i sølvpakke med frekvens cirkulationspumpe, inverter varmepumpe, kran op til 60Tm & montering (kunden står selv for bortkørsel af opgravet jord.) Model Monaco 850 inkl alt koster fra 275.000,00kr (Kunden står selv for bortkørsel af opgravet jord.)

PP-Pool: Indv. størrelse. 3.5 x 7.0 x 1.5 inkl. transport leveret ved jeres indkørsel. koster 132.995,00kr. Vi kan levere denne pool som fuldentreprise med teknik i guldpakken og bedste løsning inden for energibesparelse fra 370.000,00kr. (Kunden står selv for bortkørsel af opgravet jord.)

PoolTag / Pool Enclosure: Model Comfort højde kun 90 cm. i str. 4.2 x 8.2 som kan klare et snetryk på 145 kg. / m2 inkl. fragt til indkørsel / kantsten, kran op til 60Tm. + montering som koster 7.500,00kr. PoolTag/ Enclosure koster fra 71.420,00kr.