Swimmingpools

Vi er specialister i swimmingpools og leverer dem i forskellige materialer, alt efter dit behov. Er du f.eks. ude efter en billig løsning, vil en stålpool være det rette for dig. Vi har også mere energivenlige, højteknologiske og æstetisk flotte løsninger. Dyk ned i vores Stål, beton, keramiske- og glasfiber swimmingpools og find det der matcher dine ønsker.

Thermo / Betonpools

Disse typer af swimmingpools er den bedste kvalitet og giver frihed i design.

Læs mere

Thermopools er en betonpool, som bygges op i styropor blokke, som isolerer swimmingpoolen, og derved opnår en varmebesparelse på El regnigen og undgå varmetab i swimmingpoolen.

Thermo / Betonpools bygges begge op på en 10 / 15 cm beton plade.

Thermo / fundablokken bliver fyldt op med beton i min. styrke C35 aggersiv væggene kan varierer fra 19 – 25 cm. i breden. for begge typer gælder det at de bliver beklædt med 1.5mm Alkorplan 2000 liner som fås i flere farver.

Liner kan opgraderet til Alkorplan 3000, Alkorplan Ceramics eller Alkorplan Touch liner. men så kommer der et tillæg til prisen på poolen alt efter valg af liner.

Der følgere et standart opsætning med i teknik delen som består af 1 stk. cirkulation pumpe, 520 mm. sandfilter, varmepumpe det matche m3 i poolen. Hos Håkanssons Pool kalder vi det for en Bronze løsning.

Vedr. udgravning gælder det for alle vores pool typer at jorden bliver på grunden og skal den fjernes er dette ikke med i prisen.

Priser

Thermopool i en standart løsning (uden udgravning) koster fra:

Fra 380.000,-

Betonpool i str. 4 x 8 x 1,5 meter inkl. pooltag:

Fra 485.000,-

Keramisk pool

Hel støbt Swimmingpool i særklasse med en super flot finish. Ønsker I en Keramisk pool til sæson 2022 skal I forudbestille nu. Da de ikke kan leveres før efter marts 2022

Læs mere

Keramisk pool er i modsætning til Glasfiberpools en meget stærkere konstruktion, som gøre at det ikke er nødvendig, at støbe en bundplade til at sætte poolen på. Man kan “nøjes” med at banke en stabilgrus bund op og sætte den keramiske swimmingpool der på, dette skyldes den høje styrke & stabilitet i opbygningen.

Så modsat til Glasfiberpoolen falmer farverne ikke da codning i den keramiske swimmingpool ikke har direkte kontakt med kemien og beskyttes i mod UV stråler fordi den keramiske swimmingpool har flere ekstra lag beskytelse ”lak” som beskytter farven og 3D effekt som er i farven.

Den keramiske swimmingpools for ikke glasfiberpest / Osmose som gerne kommer med tiden i Glasfiberpools som er fugt der ligger imellem de støbte lag af glasfiber i produktionen.

Bagstøbning af Keramisk / Glasfiberpool

Når der er ca. 30 – 40 cm vand i poolen påbegyndes bagstøbningen som aldrig må komme over vandspejlet. Denne proccedure forsættes indtil poolen er fuld af vand og bagstøbningen er komplet. Imens bygges teknik alt gøres klart til opstart af swimmingpoolen.

Priser

Keramisk pool model: Topaz i str. 3.5m x 7.5m x 1,4m

Fra 110.900,-

Keramisk pool model: Diamant i str. 3,42m x 7.2m x 1,4m.

Fra 105.900,-

PP Pool

PP pools er en slidstærk flot pool som er en hurtig installation i haven.

Læs mere

Men risikerer nemlig hverken en utæt liner, eller en stålvæg der ruster eller som glasfiberpool som får osmose eller glasfiberpest. Samtidig er PP poolen i en rigtig god kvalitet med flot finish. Vores PP pool kan I selv placere trappen som I selv har været med til at designe.

Processen hos Håkanssons er således, at når I bestille en PP Pool.

Vi tager en snak om jeres ønsker med hensyn til størrelse af PP poolen, som vi kan levere i max 3,8 meter indvendig mål. længden på men 15 meter er nok max med hensyn til transport med er ønsket en længder pool så kan vi godt levere men den skal nok samles i jeres have.

Vi tegner en 3D tegning til jer hvor I får mulighed for at se jeres poolen inden den går i produktion. Men der er stadig mulighed for at rette på jeres nye PP swimmingpool.

Vores produktionstid er ca. 6 – 8 uger som vi vil gøre alt for at overholde men der ska nok forventes at omkring sommer tiden at der er pres på. Så hvis I vil være sikker på at får en PP pool til næste sommer så få reserveret en plads i vores produktion line.

Vores produktion som er i DK vil gøre det muligt efter aftale at komme på besøg og se jeres PP pool blive bygget. Vi arbejder på at hvis I kunder ønsker det kan man tilkøbe en timelabs video af hele bygge processen. af PP poolen samt udgravning, støbningen til endt projekt.

Vores PP Pool er isoleret med 50 mm min. G80 isolering på siderne, og som noget nyt er vi begyndt, at støbe vores bundplader i EPS beton / Thermobeton.  Som er en blanding af Politerm BLU / Neopixels (EPS flamingo kugler med blå kemi som gøre at de kan gå i forbindelse med cementen uden brug af sand)

Vi bruge en blanding så vi opnår en styrke på S200, og så støber vi 150mm ad gangen. Da swimmingpools jo er jo luksus, og en del trækker en del ressourcer på miljøet, så er dette det perfekte sted at starte med at reducerer CO2 aftrykket med op til 80 % i forhold til beton bunden. læs mere her

Vi kan levere PP Poolen i næsten alle farver:

Mest normale farver er Hvid, Grå & Blå

Ved andre farver som ikke er lager vare, men en farve som skal produceres, vil der være et min. parti = kg eller tons som skal bestilles for at få denne farve.

 

Priser

PP pool 3.5 x 8 x 1.5 i 8 mm inkl. transport til indkørslen

  • Fra 145.000,00
  • Der tages forbehold for stigninger i råvare priser

PP Pool 3.5 x 8,0 x 1.5

Stål pools

Stålpools er den mest økonomiske type pool og findes i mange praktiske løsninger.

Læs mere

Dermed ikke sagt at det er en dårlig pool, men igen – man får hvad man betaler for.

Der produceres i dag rigtig mange flotte stålpools og producenterne laver hele tiden nye, smartere og mere praktiske løsninger. De er nu så nemme at samle, at langt de fleste gør-det-selv-mænd & kvinder, kan lave en stålpool som selvbyggerprojekt! Nutildags sidder lineren i en ‘snap-in’-liste, som gør det muligt at udskifte den, uden at karambolere med alle poolkantfliserne!

Begge pakker består af stålvæggen, under- og overkantslister og blå liner i tykkelsen 0,6mm med snap-in–lister eller hang over! Ekskl. teknik og tilbehør,

Håkanssons tilbyder kun stålpools som selvbygger projekter men vi hjælper altid med gode råd og vejledning.

Forvent i fremtiden min. 8 – 15 ugers levering fra ordre bekræftelse er modtaget.

Priser

Oval stålpool i str. 4,2 x 8,2 x 1,2 meter.

Fra 22.438,-

Renovering

Renovering af swimmingpools af alle typer og størrelser.

Læs mere

Vi renovere alle slags af swimmingpools i Danmark. Den type af swimmingpools vi renoveret flest af er beton swimmingpools hvor vi har omdannet rigtig mange af de gamle malet swimmingpools fra 70érne til liner pool.

Hivs jeres gl. swimmingpool trængere til lidt kærlighed eller måske er det tiden til at komme af med den gl. stie og få lavet en trappe i poolen. “som jeg plejer at sige vi bliver jo ikke yngere eller letter”

Hvis det er den svejste 1.5mm armeret liner der skal skiftes, så kan vi nemt klare dette og vi bruger kun Alkor Plan liner som er den bedste liner på markedet. Hos Nordic Unique Pool har vi i dag 3 mand som svejser liner.

Fra vi bestiller glasfiberpoolen til den bliver leveret i Danmark skal man forvente ca. 3 uger og i ventetiden graver vi hullet og får støbt en bundplad til swimmingpoolen.

Når glasfiberpoolen ankommer på modtager adressen har vi aftalt med et kran firma som er klar til løfte swimmingpoolen ind og ned i hullet. Vi montere lamper, dyser & skimmer i glasfiberpoolen og vi påbegynder opfyldning af vand i swimmingpoolen.

Når der er ca. 30cm vand i poolen påbegyndes bagstøbningen som aldrig må komme over vandspejlet. Denne proccedure forsættes indtil poolen er fuld af vand og bagstøbningen er komplet. Imens bygges teknik alt gøres klart til opstart af swimmingpoolen.

Glasfiberpoolen fås i mange størrelser, former og prisklasser!

Ved køb af swimmingpool hos QualityPool Danmark ApS upgraderes man til 20 % i rabat som fordelskunde på alt fremtide køb hos os.

Priser

Vi bruger Elbe &  Alkor liner fra 1.5 – 2 mm, liner koster fra 450,00kr/m2 og op til næsten 1.000,00kr/m2

Fra 450,-/m2

Alkor plan Xtreme liner til 4 x 8 x 1.5 inkl. trappe i fuld brede koster:

Fra 80.995,-

Pool belægning

Vi har over 15 års erfaring med reparation og renovering af swimmingpools.

Læs mere

Belægning i de forskellige swimmingpools typer på markedet er:

Stålpools: kommer som standart med en liner i 0.6mm tykkelse og vi anbefaler altid at når den gl. liner skal skiftes anbefaler vi altid at opgradere til 0.8mm liner. Det er helt klart et Gør-Det-Selv projekt at skifte lineren 0.8mm liner til oval stålpool. Pt. kan vi kun levere liner til stålpools men vores leverandør har min. 15 ugers levering.

Thermo / Beton swimmingpools: beklæder vi 1.5 mm armere liner fra Alkor hvor der findes Alkor plan 2000, 3000, xtrems & Touch lieren. klik for mere info Men muligheden er også at beklæde væggene med klinker nu hvor udvalget er så stort i dag. Alkor lineren koster fra 500,00kr / m2 monteret alt efter hvilken type og slags liner i vælger. men kontakt os da vi altid laver et tilbud.

Glasfiberpools: Hos Håkanssons har I mulighed for at renovere jeres glasfiberpool. Vi har erfaring med at renovere glasfiberpools hvor vi har sandblæs den gl. overflade og komme ind til glasvæven. hvor efter vi har lagt nyt glasfiber på. bagefter bliver poolen malet i den RAL farve som I ønsker. Renovering af glasfiber swimmingpool på denne måde koster fra 1.400,00kr / m2

Micro-Cement: En super gode løsning istedet for liner eller klinker. Dette produkt giver muligheden for at lave en unique pool og en pool i alle mulig former og vinkler. Kontakt os for et tilbud.

Køb swimmingpool ved Håkanssons i topkvalitet

Når du vælger at købe swimmingpool hos os, er du sikret at få et produkt i topkvalitet.

Vores udvalg af swimmingpools

Vi leverer swimmingpools i alle prisklasser der går fra at dække de mest basale behov for et vandbassin, til at indkapsle et ønske om de mest energieffektive, high end løsninger i de bedst mulige, højteknologiske og æstetisk flotte materialer.

Budgetklasse swimmingpools

Er du den prisbevidste forbruger, der bare gerne vil have en billig løsning, der fungerer og får opfyldt behovet om et vandbassin til leg og sjov om sommeren, er en Stål swimmingpool det rette valg for dig.

Mellemklasse swimmingpools

I denne kategori finder du vores mere energivenlige løsninger, der holder sig flottere over tid og er lavet af mere robuste materialer. Det er herunder du finder vores Keramiske, samt vores Glasfiber swimmingpools.

High end swimmingpools

Her får du det absolut bedste der er på markedet, hvor du både sparer på energi, skåner miljøet, får en lang levetid ogen flot finish. Her er der keret for selv den mindste detalje og anvendt de bedste materialer, der kan laves swimmingpools af.
Det er her i denne prisklasse, du finder vores beton swimmingpools, samt vores PP Pools.

Uanset om du en køber en swimmingpool i budgetklassen, mellemklassen eller high-end klassen, kan du få den i en byg selv, medbyg, eller fuld enterprise variant.

Du kan også vælge at få dem i tre forskellige teknikker, som vi opdeler i Guld, Sølv og Bronze. Det kan du læse mere om under vores pools her.