Sådan bygger vi

Sådan bygger Håkanssons Pool

Hos Håkanssons Pool hjælper vi jer med jeres pool projekter. Vi varetager alle opgaver fra levering til Gør-det-selv projektet og op til større fuldentreprise projekter.

De forskellige byggemetoder

Håkanssons Pool har 3 metoder at bygge på, læs mere herunder.

Gør-Det-Selv byggeri:
Er i Gør-det-selv typerne, kan vi levere alle materialer med byggeinstruktioner, så jeres byggeprojekt er lige til at gå til. Denne løsning kræver en håndværksmæssig forståelse.

Medbygger projekter:
Normalt tager vi et opstarts møde på max 3 timer som koster 2.500,00kr + kørsel regnet fra Hillerød tur / retur. For Gør-det-selv typen der gerne vil have en faglig ekspertise med på råd er dette løsning.

Til dem som indgår et medbygger projekt med Håkanssons Pool skal vide at I er den byggeansvarlig og i står for hovedeparten af udførelsen af projektet. Skulle I komme på afveje så kommer og hjælpe jer eller jeres entreprenør på rettet spor igen.

Hvis dette kan klares via tlf. så er det gratis ellers tager vi 1.495,00kr i konsulentimer. Normalt tager vi et opstarts møde på max 3 timer som koster 2.500,00kr + kørsel regnet fra Hillerød. tur / retur.

Dem som vælger at indgå et medbygger projekter, og selv udfører alle opgaverne, så betrækker vi jer som proff. håndværker, og vi forventer at den kvalitet i aflevere er i samme standart som en håndværker.

Og hvis det skulle ske at det arbejde der er udført skal laves om, eller vi bliver nød til at kassere dette. Så vil I bliver fakturaet for en forgæves dag som vi afregner med 4 timer a 593,75kr /time pr. montør + kørsels tur/retur.

Denne løsning er et godt kompromis for Gør-det-selv folket der gerne vil have faglig ekspertise med på råd.

Fuldentreprise
Håkanssons Pool tager sig af alle aspekter af byggeriet, det eneste i skal tænke på er hvordan i ønsker jeres drømme swimmingpool skal se ud.

Fælles for de 3 løsninger er at vi sammen løser vi jeres swimmingpool drømme.

Visualiser jeres drømme

Vi visualiserer jeres projekter med 3D-grafik, så i kan se de mange muligheder.

Byg med programmet Pool-Studio
Vi har igennem de sidste mange år brugt Pool – Studio så vi kan vise jer jeres drøm inden den er virkelighed..

Vi bygger efter jeres ønsker
Det er jo altid nemmere at tegne en swimmingpool på et stykke papir, program. Men det er ikke altid at det er ligeså nemt i virkelighed. Så derfor er det ikke altid at jeres drøm bliver den samme i virkeligheden som den vi kan præsentere jer for på en skærm. Vi gøre altid vores bedste for at den swimmingpool vi har tegnet til jer også bliver den I får.

Håkanssons Pool tager sig af alle aspekter af byggeriet.

Håkanssons Pool tager sig af alle aspekter af byggeriet, det eneste i skal tænke på er hvordan.