Sådan bygger vi

Hos Håkanssons Pool hjælper vi jer med jeres pool projekter. Alt efter graden af selvstændigt byg selv pool projekt du ønsker, har vi løsningen. Vi varetager alle opgaver fra levering til Gør-det-selv projektet og op til større fuld entreprise projekter.

Få din byg selv pool lige som du ønsker den

Håkanssons Pool har 3 varianter af byggeprojekter, når du bestiller en pool fra os.

Byg selv pool som Gør-Det-Selv byggeri

Er du Gør-det-selv typen, kan vi levere alle materialer med byggeinstruktioner, så jeres byggeprojekt er lige til at gå til. Denne løsning kræver en håndværksmæssig forståelse og en del fysisk arbejde.

Byg din egen swimmingpool som medbygger projekt:

Vil du bygge din egen swimmingpool med faglig sparring fra os, har vi herunder opridset hvordan det fungerer.
Normalt tager vi et opstarts møde på max 3 timer som koster 2.500,00kr + kørsel regnet fra Hillerød tur / retur. For Gør-det-selv typen, der gerne vil have en faglig ekspertise med på råd og føle sig helt sikker på et vellykket projekt, er dette løsningen.

De der indgår et medbygger projekt med Håkanssons Pool skal vide, at I er den byggeansvarlige, og står for hovedparten af udførelsen af projektet. Vi er blot sparringspartneren. Skulle I komme på afveje, så kommer vi eller vores entreprenør og hjælper jer på rette spor igen. Hvis denne hjælp kan klares telefonisk, er den gratis. Ellers tager vi 1.495,00kr i konsulenbistand pr. time I ønsker hjælp.

De der vælger at indgå et medbygger projekt, og selv udfører alle opgaverne, betragter vi som professionelle håndværkere, og vi forventer at den kvalitet i leverer er af samme standard som en håndværkers. Læs mere om mulige merudgifter, regler og vilkår for medbyggerprojekter her:
Skulle det ske at det arbejde der er udført skal laves om, eller bliver vi nødt til at kassere dette, vil I blive faktureret for en forgæves dag, som vi afregner med 4 timer a 593,75kr /time pr. montør + kørsels tur/retur.

Denne løsning er et godt kompromis for Gør-det-selv folket, der gerne vil have faglig ekspertise med på råd.

Fuldentreprise pool projekt

Håkanssons Pool tager sig af alle aspekter af byggeriet. Det eneste I skal tænke på er hvordan I ønsker jeres drømme swimmingpool skal se ud.
Fælles for de 3 løsninger er, at vi sammen løser jeres swimmingpool drømme.

Visualiser jeres drømme

Vi visualiserer jeres projekter med 3D-grafik, så I kan se de mange muligheder, inden I vælger præcis det design, materialer og teknikker, I kunne tænke jer fra jeres svømmingpool.

Byg din egen swimmingpool med programmet Pool-Studio

Vi har igennem de sidste mange år brugt Pool – Studio, så vi kan vise jer jeres drømmepool, inden den er virkelighed. Det giver et rigtig godt billede af mulighederne for, at I kan få jeres poolprojekt, præcis som I ønsker det, når det er færdigt.

Vi bygger altid efter jeres ønsker – dog med forbehold

Det er altid ligetil at tegne en swimmingpool på et stykke papir eller i et program. Men det er ikke altid lige så nemt i virkeligheden, da der indimellem kan opstå uforudsete komplikationer.

Derfor er det ikke altid, at jeres drømmetegning blive 100% den samme i virkeligheden, som den vi kan præsentere jer for på en skærm. Vi kan til gengæld love jer, at vi altid gør vores bedste for at den swimmingpool vi har tegnet til jer, også kommer til at se sådan ud i virkeligheden.

Indsæt billeder inkl billedtekst herunder – ret billedtekst 1 til “Vi visualiserer jeres drømmepool med Pool Studio før byggeprojekt”

Sådan bygger Håkanssons Pool

Hos Håkanssons Pool hjælper vi jer med jeres pool projekter. Vi varetager alle opgaver fra levering til Gør-det-selv projektet og op til større fuldentreprise projekter.

De forskellige byggemetoder

Håkanssons Pool har 3 metoder at bygge på, læs mere herunder.

Gør-Det-Selv byggeri:
Er i Gør-det-selv typerne, kan vi levere alle materialer med byggeinstruktioner, så jeres byggeprojekt er lige til at gå til. Denne løsning kræver en håndværksmæssig forståelse.

Medbygger projekter:
Normalt tager vi et opstarts møde på max 3 timer som koster 2.500,00kr + kørsel regnet fra Hillerød tur / retur. For Gør-det-selv typen der gerne vil have en faglig ekspertise med på råd er dette løsning.

Til dem som indgår et medbygger projekt med Håkanssons Pool skal vide at I er den byggeansvarlig og i står for hovedeparten af udførelsen af projektet. Skulle I komme på afveje så kommer og hjælpe jer eller jeres entreprenør på rettet spor igen.

Hvis dette kan klares via tlf. så er det gratis ellers tager vi 1.495,00kr i konsulentimer. Normalt tager vi et opstarts møde på max 3 timer som koster 2.500,00kr + kørsel regnet fra Hillerød. tur / retur.

Dem som vælger at indgå et medbygger projekter, og selv udfører alle opgaverne, så betrækker vi jer som proff. håndværker, og vi forventer at den kvalitet i aflevere er i samme standart som en håndværker.

Og hvis det skulle ske at det arbejde der er udført skal laves om, eller vi bliver nød til at kassere dette. Så vil I bliver fakturaet for en forgæves dag som vi afregner med 4 timer a 593,75kr /time pr. montør + kørsels tur/retur.

Denne løsning er et godt kompromis for Gør-det-selv folket der gerne vil have faglig ekspertise med på råd.

Fuldentreprise
Håkanssons Pool tager sig af alle aspekter af byggeriet, det eneste i skal tænke på er hvordan i ønsker jeres drømme swimmingpool skal se ud.

Fælles for de 3 løsninger er at vi sammen løser vi jeres swimmingpool drømme.

Visualiser jeres drømme

Vi visualiserer jeres projekter med 3D-grafik, så i kan se de mange muligheder.

Byg med programmet Pool-Studio
Vi har igennem de sidste mange år brugt Pool – Studio så vi kan vise jer jeres drøm inden den er virkelighed..

Vi bygger efter jeres ønsker
Det er jo altid nemmere at tegne en swimmingpool på et stykke papir, program. Men det er ikke altid at det er ligeså nemt i virkelighed. Så derfor er det ikke altid at jeres drøm bliver den samme i virkeligheden som den vi kan præsentere jer for på en skærm. Vi gøre altid vores bedste for at den swimmingpool vi har tegnet til jer også bliver den I får.

Håkanssons Pool tager sig af alle aspekter af byggeriet.

Håkanssons Pool tager sig af alle aspekter af byggeriet, det eneste i skal tænke på er hvordan.