Renovering

Håkanssons Pool renoverer alle slags swimmingpools i Danmark og Sverige.

Håkanssons Pool har lavet rigtig mange renoveringer igennem tiden, nogle helt standart og andre swimmingpools har vi ændret lidt på. F.eks. de gl. dybe swimmingpools, hvor vi har hævet bunden op, bygger en ny trappe i enden, så den gl. stige kommer væk. Og lige pludseligt er den gl. swimmingpools blevet frisket op og nem at komme i og op ad igen.

Glasfiberpools kan renoveres, enten ved at montere en liner ovenpå glasfiberen som var det en betonpool. Ellers er det den helt store tur hvor poolen bliver sandblæst, lagt nyt glasfiber, malet glasfiberen 3 gange samt mellem slibinger.

Vandbehandling / Teknik som er over 5 år gammel, og ikke er blevet rørt ved, siden det blev sat op. Så er det efterhånden ved at være tid til at få det opgraderet.

Enten med en ny cirkulationspumpe, eks. SACI E-Winner 3 HK som kun bruger strøm for kun 5,00kr pr. døgn ved drift i 24 timer / dag, hvor den gl. cirkulationspumpe kan bruge for ca. 50,00kr / 24 timers drift. eksempel hvor der er monteret en varmepumpe.

Varmepumpen kan vi også hjælpe jer med at udskifte til en ny model, som har en COP værdi på 12 ved opvarmning, og COP værdi på 18 når varmepumpen kun skal holde varmen vedlige. Rigtig mange af de varmepumper der står rundt omkring i Danmark, har kun COP værdi på 5.

Sandfilteret er nok den del i teknik rummet, der har den største betydning, for hvor let, det er for jer at holde jeres swimmingpool ren. Sandfilteret er også, den største synder vedr. vandforbruget, da mange af de sandfilter der er sat op, stadig er fyldt op med sand. Sand er det billigeste filter materiale det er på markedet. Men også det filter marteriler, som kræver det meste “arbejde” og vedligholdelse i dagligdagen. Den ugenlige vedligholdelse med sand i sandfilteret er, (hvis man gøre det rigtig). Så skal man backwash i 5 min. for at være sikker på at man får bagskyllet sandet rigtig.

Vi anbefaler at bruge Fibalon som vi har brugt i mange år. Håkanssons var ene af de første pool firmaer der tog Fibalon hjem fra Tyskland. Ved brug af Fibalon som filtermateriale i sandfilteret, skal I ikke bagskylle mere, og derved spare på vandforbruget. Og derved opnår I hurtigt en besparelse på x antal kr, samt at I skåne miljøet og spare på vores drikkevand.

Vi har pt. en 4 x 9 x 1.5 = ca. 45 m3 vand pga. af trappen i poolen. Der har vi kun backwash 8 m3 vand siden 2016, og vi har ikke haft problemer med at holde KIM tal nede og vandet bliver kontrolleret af ALS hver mdr. Klik her for mere info om Fibalon.

Håkanssons Pool tilbyder renovering

Renoveringer af stål swimmingpools

Renovering af Stålpools

Læs mere

Sådan renovere vi stålpools:

Vi renovere denne Ø6 meter rund stålpool i Bagsværd.

Udgangspunktet var at den gl. stålpool trængte til nyt liv og vores kunde var træt af se på gl. stålpool som var misfarvet i lineren og de gl. poolkantfliser matchede overhovede ikke deres flotte hus.

Vi demonteret den gl. liner samt de gl. poolkantfliser. Vi opgradere lineren fra de 0.6 mm som er standart til en ny hvid 0.8mm liner med snap in lister. De nye poolkantfliser er Kiruna Mountain Black

Priser

Denne renovering kostede

39.989,- inkl. alt

Renovering af stor betonpool

Vi renoverer denne store betonpool på 6 x 15 x 1 – 3 meter i Dragør.

Læs mere

Vi renoverer også de store mastodonter af gl. betonpools som har været malet i rigtig mange år, hvor vi reparere beton siderne / bunden. Denne kæmpe betonpool var lidt af en udfrodring da maling sad fast så der blev brugt vand med 1200 bar tryk for at banke malingen af så vi kunne komme ind til betonen. Vi rettede siderne op med nyt pudslag. De 2 stier blev fjernet og 2 nye trapper blev bygget op. Bunden blev rettet op med flydespartel. Alle indstøbningdele blev boret ud og skifte ud med nye. Der er monteret en hvidn 1.5mm Alkor plan 2000 i den “nye” Betonpool. overdækning er B.A.C

Vi renoverer også offentlige swimmingpools

Da denne swimmingpool er offenlig skulle vi også opgradere teknik rummet med nye filter, cirkulationspumper, salt generator & total nye installering af PE rør som er El svejset som er fremtiden og for at minske forbruget af PVC da vi ikke bliver klogere af forbruget af den lim vi bruger til at samle PVC med. Swimmingpoolens rør og teknik er bygget op efter bekendgørelsen for offenligt swømmebade. kontakt os hvis vi skal renovere jeres swimmingpool

Kun fantasien sætter grænser…

Fra gylletank til swimmingpool.

Læs mere

Renovering af en gl. Gyllebeholder lavet om til swimmingpool som vi lavede som et medbygger projekt i Roskilde. Swimmingpoolen er Ø 9 meter i diameter x 1.5 dyb. Vi leverert 0.8mm lineren til dette projekt som vejerde 165kg. det var en tung sag.

Vi hjælper gerne med at realisere jeres drømme.

Hvis I har en gyllebeholder som I gerne vil lave om til en swimmingpool så kontakt os for vi er altid med på en udfrodring. Og selv om det bliver en store ene af slagsen, som dette projekt som blev udført som et GØR-DET-SELV projekt selv meningen var at vi skulle gøre det som et medbygger projekt.