Poolcover

Pool cover og pooltag hos Håkanssons. Vi tilbyder overdækning til jeres swimmingpools i flotte løsninger af topkvalitet. Ligesom vores pools fås disse også i forskellige prisklasser, alt efter om du ønsker budget, mellemklasse eller high end pool covers.

PoolEnclosure & PoolTag fra Håkanssons

Vores poolenclosure, pool covers, pooltag og pooltak kan fås i super flotte og funktionelle varianter.

Brug jeres pool oftere med et pool cover eller pooltag

Fordel ved et poolenclosure over sin pool:

  • Benytte poolen i blæst og regn.
  • Beskytter swimmingpoolen i vintersæsonen.
  • Benytte poolen til vinterbadning.
  • Reducere fordampningen af vandet i poolen.
  • Reducere energi forbrug på opvarming af poolen.
  • Holder på varmen i poolen. (om natten kan vandtemperaturen let falde 4-6 grader på en nat.)

Et pooltag eller pool cover øger sikkerheden og trygheden

Poolenclosure beskytter dyr og vores børn fra at falder i poolen ved et uheld. Det giver tryghed at vide, at selv om børnene og kæledyr er omkring poolen. Og vide at poolen er lukket, når de ikke er under opsyn.

Vores pool covers findes til mange forskellige swimmingpools og findes i adskillige former og farver. Kontakt os og fortæl om dine ønsker til design og funktionalitet, og sammen finder vi en løsning der passer både din smag, budget og behov.

Vi tilbyder det perfekte Pool cover til dig

Håkanssons har i mange år leveret alt indenfor Pools. Et Pool cover er blevet en essentiel del af pool ejerens inventar. Det har ikke kun en praktisk funktion men kan noget se nydeligt ud om man har selskab i haven eller vil have et stilrent look til sin indendørs pool. Vi har i alle former og farver for at imødekomme så mange ønsker som overhovedet muligt. Ydermere giver det også god økonomisk mening at investere i et cover, da det blandt andet mindsker fordampning, temperaturfald og reducerer energiforbruget. Med et utal af variationer, farver og stilarter, er vi stolte af at kunne tilbyde dig lige netop dét Pool cover du har i tankerne.

Går du med tanken om at købe et Pool Cover men er i tvivl om mål, størrelser, materialer m.m. tilbyder vi til enhver tid konsultering over telefon.

For at fuldende det perfekte look, så overvej om ikke en af vores produkter kunne være noget for dig.

Vi har pool enclosure  til jeres swimmingpools

PoolEnclosure, Poolcovers & Pooltak

Poolenclosure, Poolcovers & Pooltaget beskytter os alle imod ulykke!

De beskytter også jeres swimmingpoool for skader der kommer ude fra.

Ud over at beskytte swimmingpoolen i vintersæsonen. Så hjælper swimmingpooltaget også med til at holde på varmen i poolen. For om natten kan vand temperaturen nemt kan falde 4 -6 gr. pr. nat.

Hvis man har har et pooltag over sin pool giver det jer mulighed for at benytte poolen i blæst og regn. Pooltaget beskyttet poolen imod at dyr og vores børn i at falde i poolen ved et uheld.

Poolcovers findes til mange forskellige swimmingpools og findes i mange former og farver.