Poolservice

Hvad er Poolservice?

Håkanssons Poolservice er en serviceordning hvor vi sørger for at jeres pool er klar til sommerens sjov og ballade i poolen, både hvad angår rengøring, renovering, vandkvalitet og poolens teknik.

Håkanssons Poolservice kommer i 2 pakker.

Pakke 1 er til kunden der gerne vil udføre nogle at de lettere klargørings opgaver selv.

Pakke 2 er en fullservice pakke hvor kunden ikke skal tænke på andet end at nyde swimmingpoolen. tryk og læs mere om de to pakker.

IdoIt Connect er vores nyest saltgenerator styring som gøre det muligt for Håkanssons Pool at tilbyde de kunde, som vælger at få installeret IdoIt Connect at overvåge deres pool hvis de ikke er hjemme eller hvis pool er i sommerhuset. Mere info

Så når vi står for poolservicen af jeres pool skal i ikke tænke på andet end at nyde jeres swimmingpool,

Har du spørgsmål er du velkommen til at sende en email eller kontakte os telefonisk:

+45 71 99 04 14

Pakke 1

Poolservice pakke 1

Vi kommer ud og samler jeres teknik, gøre poolen klar til opstart. Starter poolen op, chok klorere med jeres pool (kemikalier afregnes efter forbrug), støvsuger poolen så længe det er muligt pga. sigtbarhed i vandet og slutter af med at indstille PH værdi. Det arbejde som kommer ud over dette vil blive afregnet på timebetaling a 593,50kr / time. Få min. 10 % i rabat på forbrugs produkter som Basic fordelskunde hos Nordic Unique Pool -Hvis I har solfanger på jeres swimmingpool vil komme et tillæg på250,00kr.

Vi starter poolen op, og som I nok alle ved, kan det være svært at se bunden efter en lang vinter lukning. Og når man først begynder at rode op i de blade der ligger på bunden, kan det være svært at se noget, når man skal til at støvsuge swimmingpoolen. Når sigtbarheden er nul, og det ikke er muligt at se bunden mere, så stopper vi med at støvsuge. Skal vi komme igen og støvsuge swimmingpoolen færdigt, som kan gøres når vandet er klart op sker dette på time betaling a 593,75kr / time. I skal selv søger for, at poolen er fyldt op til normal vandstand i skimmeren og gerne mere da der bliver brugt en del vand til backwash, så opstart kan lade sig gøre. Vi kommer desværre tit ud til swimmingpools som ikke er fyldt op med vand i skimmeren, og hvis der ikke er et bundsug i poolen, så er opstart umuligt og vi må køre igen. I disse tilfælde bliver vi nød til at sende en faktura for forgæves kørsels som er på min. 4 timer x 593,75kr + kørsels. Men for at undgå dette har vi selvfølgelig aftale alt dette på forhånd. I denne pakke bruger vi jeres kemikalier til at starte poolen op.

Vi har altid kemikalier med i bilen, så hvis I løber tør, kan vi altid fylde op igen med kemikalier. Vi sikker os selvfølelig at jeres teknik er tæt men skal der skiftes nogle reservedele sker dette først efter aftale med jer så I ikke bliver overraskede.

 Område
 Pris
Nordsjælland – Hovedstaden
fast pris vi tager ikke kørselsgebyr i dette område
 1.795,00kr
Nordjylland
fast pris ingen kørsel gebyr.
 1.795,00kr
Roskilde – Odsherred + resten af Sjælland
+ 200,00kr i kørsel gebyr
 1.995,00kr
Fyn & ørene fast pris
+ 300,00kr i kørsels gebyr samt udgifter til bro / færge.
 2.190,00kr
Jylland
+ 500,00kr i kørsels gebyr samt udgifter til bro / færge.
 2.500,00kr

Pakke 2

Vi kommer ud og starter jeres swimmingpool op, og søger for at poolen, i løbet af kort tid står klar til sæsonstart, og at jeres swimmingpool er i topform, klar til at sjov og masse leg i hele sæsonen. Alt efter aftale og hvor meget eller hvor lidt I ønsker at vi kommer, så finder vi den helt rigtig pris og aftale. Jer som indgået denne aftale med os om at holder jeres swimmingpool ren og klar. I skal ikke tænke på jeres pool. Vi søgere for at jeres pool altid er i topform, så I skal bare nyde poolen og slappe af. Vi søgere for at der produkter til at holde vandet rent og klar til brug. Skulle der blive brug for reparationer af teknik eller swimmingpoolen klar vi også den. Jer som vælger den løsning bliver automatisk Exclusive fordelskunde og for 20% i rabat.

Indeholder alt i pakke 1

Vi holder poolen ren og klar til brug hele sæsonen, en sæson regner vi fra midt april til slut september. Vi søger for at poolen er fyldt op med vand og at der altid er kemikalier til poolen ,kemikalier og tilbehør afregnes efter forbrug. Når vi kommer til sæson afslutning lukker vi poolen ned for vinteren. Kort og godt vi tager os af poolen fra enden til anden. Vi tager os alt der har med jeres swimmingpool og det teknik som hører til poolen, og har man tegnet sig op på pakke 2 på en fast pris bliver I automatisk Exclusive fordelskunde og for 20% i rabat på hele fakturaen. Men her snakker vi om reparationer vedr. teknik, lamper, osv. Altså små ting. Ved større reparationer eks. Liner udskiftning for I 10 % i rabat på fakturaen men vi laver altid et godt tilbud på opgaven.

 Poolservice
Pakke1
 Pakke 2
 Chok klorere poolen
x
x
 Samler teknik
x
x
 Støvsuger poolen indtil muligt pga. Sigtbarhed.
x
x
 Justerer Ph. Værdien
x
x
 Hvis vi skal forsætte er der på timeløn betaling
x
x
 Forsættelse inkl. i aftale
x
 Tillæg på 250,00kr for solfanger
x
 Fordelsrabat som Basic kunde
10%
 Fordelsrabat + opgradering til Exclusive kunde
20%
 Nedlukning til vinter
x
 Første prioritet ved nedbrud
x
 Forgæves kørsel hvis opstart ikke er muligt pga. Strøm / vand mangle ved poolen afregnes med 4 x 593,75kr/time
x
 Swimmingpool altid klar til sjov og ballade
x
 Fast pris
 1.795,00 Kr.
 Tilbud.